Hobro Handel | 16/6: Lørdagskoncert Nice Little Penguins
18891
post-template-default,single,single-post,postid-18891,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

16/6: Lørdagskoncert Nice Little Penguins

PINGVINER MED VINGER OG VELLYD

90’er-hitmagerne Nice Little Penguins lægger an til stort turné-år i 2018. Siden Nice Little Penguins hittede stort i 1993 med ”Rain Keeps On Falling”, som blandt andet var Ugens Uundgåelige på P3 og blev vist adskillige gange på MTV, har kvartetten udgivet i alt otte albums. Deriblandt platinsællerten ”Flying” hvorfra titelnummeret for længst har opnået evergreenstatus – både herhjemme og i udlandet.

På streamingtjenester og sociale medier har Nice Little Penguins fået ny luft under vingerne. Gruppens store 90’er-hit har for længst rundet 1,5 millioner afspilninger på Spotify. På YouTube lever ”Flying” sit eget liv med uploads fra hele verden i alle mulige og umulige fortolkninger. Og i flere år har den karakteristiske ukulele klinget i blandt andet filmscores og reklamespots på tv.

Bortset fra en selvvalgt pause fra 1997-2002 har Nice Little Penguins gennem alle årene flittigt gæstet landets spillesteder, forsamlingshuse og festivals. Nu som dengang i den originale udgave med Bo Feierskov samt brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis bas, guitar og trommer.

Og Aarhus-trioen kan andet end at flyve. I 2018 har gruppens debutalbum ”Beat Music” 25 års jubilæum. Det fejrer Nice Little Penguins med sin største turné siden 1995, hvor gruppen spillede flere end 50 koncerter. Den rekord står måske for fald, så har du aldrig oplevet pingvinerne live, eller vil du gerne gense dem, er muligheden der i høj grad nu.

Det er således et pingvinband i topform, som er klar til at indtage scenen og sætte en tyk streg under, at Nice Little Penguins ikke hører til i kategorien af navne, der kommer og går. Publikum kan glæde sig til at høre et tændt og spillelystent orkester med sange, der efter manges mening for alvor folder vingerne ud, når de opleves live.

Ud over adskillige ørehængere fra ”Beat Music” og radiobaskere fra bagkataloget er der nye kompositioner og bandets egne favoritter fra andre kunstnere med på sætlisten. Med enkle midler, tæt sammenspil og knivskarpe vokalharmonier vil trioen demonstrere, hvor slidstærkt deres materiale faktisk er.

Oplev Nice Little Penguins til gratis koncert, lørdag den 16. juni kl. 10.00 på Store Torv i Hobro

Website: www.facebook.com/nicelittlepenguins
Pladeselskab: www.icebergmusicgroup.com