Hobro Handel | 27/10 Open By Night: Halloween
17646
post-template-default,single,single-post,postid-17646,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

27/10 Open By Night: Halloween

27/10 Open By Night: Halloween

 

 

Vi ses til Halloween By Night fredag, den 27. oktober 2017 i Hobro
Butikkerne holder uhyggeligt åbent til kl. 22

Det bliver en festlig og uhyggelig aften med Halloween Night i Hobro. Butikkerne skræmmer ikke livet af dig – men skaber en festlig ramme omkring din handel denne fredag aften og du kan deltage eller opleve et stort Halloween optog gennem hele gågaden.

Program for Halloween By Night

Kirketorvet

Kl. 18.45           Alle der ønsker at deltage i Halloween optog ankommer til torvet.

Kl. 18.45           Bilhuset Haldrup har Opel Mokka X udstillet og hele bagagerummet er fyldt med slikposer til alle børn og unge der er udklædt til optoget. Deltag samtidig i konkurrencen om den store ”Haldrup Slikskål” med 5 kg. slik

Kl. 19.00           Optog starter med mobil DJ.

Store Torv

Kl. 18-22           Besøg NORDJYSKE Mediers netauktion – budsalg.dk på stand. FIND MASSEVIS TIL LAV PRIS PÅ BUDSALG.DK. Du kan blandt andet byde på rejser, isenkram, modetøj, sportsudstyr, elektronik og meget mere.

            Til Halloween By Night kan du skrabe dig til 1.000 kr. – kig ned på standen.

Kl. 18-22           Jutlander Bank skaber halloween stemning med pyntede græskarhoveder skåret af Børnehaven Rosendal og der serveres kaffe og kage

Kl. 18-22           Bilhuset Haldrup udstiller den blå Nissan qashqai – som en kunde – i forbindelse med den kommende julekonkurrence – kan vinde til gratis afbenyttelse i en måned. 

Kl. 18-22           Mariagerfjord Idrætsskole har stand – kom og hør nærmere på Idrætsskolens hyggelige halloween stand.

Kl. 19.30           Optog ender på Store Torv foran Bibliotek hvor der er 100 lysende græskar og musik fra det rullende diskotek.

Bies Gård

Kl. 18-21           “JULEparkering” i Bies Gård hvor der slås hul på tønden med Bies Julebryg Anno 2017. Har du lyst til at være blandt de første til at købe 1 glas eller 2 af årets julebryg, så kig ind til Bies Gård. Der fortælles røverhistorier fra bryggertiden og restauranten er klar med TapasBuffet og halloween hygge.

Adelgade v/SuperBrugsen

Kl. 18-22           Besøg Skousens stand overfor SuperBrugsen og se gode tilbud på de sidste nye produkter fra Skousen.

Adelgade v/ kop & kande

Kl. 18-22            Mød det udklædte personale der serverer spindelsvævs pandekager, små poppede knogler og frisk presset blod. Har også helt uhyggelige rabatter der bare skal opleves denne aften.

Adelgade v/Jyske Bank

Kl. 15-20           Jyske Bank fejrer Hallowiiiiin. Er du mellem 3 og 12 år, så find halloween kostumet frem og tag din mor og/eller far med til halloween fest i banken. Kom ind i banken og deltag i den (u) hyggelige fotokonkurrence Trick or treat.  De 3 bedst udklædte vinder hver 2 biografbilletter med guf. Ingen tilmelding – bare mød op.

Kl. 18-22           Ejvind Nielsen Automobiler udstiller de nye seje modeller overfor Jyske Bank.

Adelgade v/ Føtex

Hele dag         Vi har smagsprøver på vin, ost, og øl i butikken. Der er konkurrence for børn i butikken hvor der kan vindes vej-selv-slik for 500kr. Alle medarbejdere går med heksehatte hele dagen

Posttorvet v/dot & fabrin

Kl. 18-22           Der hygges om børnene med ”Trick or treat” slik og de voksne kan ned lækre lukusus ”græskar macarones”.

Deltag i den uhyggelige konkurrence og vind en præmie til en værdi af kr. 1.199.
Det skal være SCARY denne aften så der er terningekast om procenter ved køb i butikken.

Posttorvet v/Østjydsk Bank

18-22            Mød bankens personale – deltag i sjov halloween konkurrence og få en forfriskning.

Posttorvet – valgkampen er startet….

Kl. 18-22            Mød forskellige politiske partier på posttorvet – ”det bliver vel ikke mere skræmmende”…

Vel mødt i oplevelsernes centrum – Hobro