Hobro Handel | Hobro Handel medlem BM Byggeindustri fik besøg af Dansk Byggeri og politikere
18319
post-template-default,single,single-post,postid-18319,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Hobro Handel medlem BM Byggeindustri fik besøg af Dansk Byggeri og politikere

Hobro Handel medlem BM Byggeindustri fik besøg af Dansk Byggeri og politikere

Mandag eftermiddag viste BM Byggeindustri produktionen frem for en gruppe fra Dansk Byggeri og de 2 politikere Bendt Bendtsen og Søren Gade. Besøget var en del i et Nordjysk virksomhedsbesøg hvor der skulle uddeles erhvervspris og besøges virksomheder indenfor byggeriet. Det sidste af de 3 besøgte steder var BM Byggeindustri i Hobro. Her fik deltagerne først en virksomheds præsentation efterfulgt af en rundvisning.

Det er en stor fornøjelse, og ære for alle os på BM Byggeindustri, at vi igen får et besøg af politikere, der interesserer sig for byggeindustrien – udtaler ejer Tom Mikkelsen og fortsætter -Vi er stolte af vores virksomheds samarbejde med Dansk Byggeri, som er en tæt samarbejdspartner i vores drift og udvikling.

Blandt temaerne der blev vendt var de mange forsinkelser på byggetilladelser, som gør det vanskeligt at lave en produktionens plan af moduler. Specielt i hovedstadsområdet skaber de lange sagstider problemer, og dette løses hos BM Byggeindustri ved at sende folk på kurser. Dette sker i samarbejde med kommunen og byggeriets uddannelsessteder. Byggehøjden indenfor modulbyggeri blev også vendt. Her har de andre Nordiske land mulighed for at bygge højere end i Danmark hvor 4-5 etager er maxhøjde på modulbyggeri.

Den manglende tilladelse til at køre med moduler over 5 meter blev også fremsat af ejer Tom Mikkelsen. Han forklarede at natkørsel kunne være en mulighed for at mindske risikoen for at generer trafikken ved bredere moduler. Her var Søren Gade meget lydhør og ville tage det op internt i folketinget når han kom til hjem. Ved at kunne øge bredden på modulerne vil BM Byggeindustri få mange flere muligheder for at byde ind på byggeprojekter i fremtiden.

Produktionschef Christian Frølund fortalte om medarbejder omskolingsprojektet, som har giver mennesker fra andre brancher mulighed for at arbejde hos BM Byggeindustri. TV2Nord var også med på denne historie og indslaget om omskoling kan ses her:

https://www.tv2nord.dk/nyheder/19-02-2018/1930/industrivirksomhed-omskoler-ufaglaerte?autoplay=1#player

Medarbejdet trivsel og kompetenceudvikling er nøgleområder for BM Byggeindustri, i søgning efter medarbejdere til den hastigt voksende ordrebog.

Besøget blev afsluttet med at deltagerne så hvordan modulerne blev sat på blokvogn og transporteret fra virksomheden.

BM Byggeindustri kan i 2018 fejre sit 40 års jubilæum, og der er fuld gang i modulproduktionen til mange forskellige danske byggerier. De godt 200 ansatte har nok at se til i de kommende år.