Hobro Handel | Gaveshow til Christmas Night
17991
post-template-default,single,single-post,postid-17991,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Gaveshow til Christmas Night

Gaveshow til Christmas Night

Har du afleveret en “stempel-kupon” i Nordjyske Mediers og Hobro Handels julekonkurrence har du på fredag muligheden for at få del i en af de 16 flotte julegaver fra butikkerne.

Kl. 20 på fredag til Christmas Night i Hobro vil der ved juletræet blive foretaget en “mellemtrækning” af en række vindere der trækkes blandt indsendte kuponer.  Der vil være gaver fra Kop & Kande – Hobro Apotek – Fu Lin – Punkt1/Invita/Lysmesteren – Butik Gitte – Fleur – Mr. Tang – Ann D. – For You – B-young – Boligtrend – Rabøl – Skoringen – Byflou og Intersport.

“Vi håber naturligvis mange af kunderne der allerede har afleveret deres stempel-kupon kommer på fredag kl. 20 så vi kan glæde vinderne med deres gave i det store gaveshow” – udtaler koordinator for Hobro Handel Arne B. Schade.

Årets julekonkurrence giver mulighed for at vinde gavekort for mere end 40.000 kr. og hovedpræmien er på 10.000 kr. Der er også mulighed for at vinde en Nissan Qashqai til fri afbenyttelse i 1 md. Inkl. 5.000 km. Det er Bilhuset Haldrup der har sponseret denne bil og den vil også være udstillet ved juletræet på fredag. Hovedpræmierne vil blive udtrukket ved et særligt arrangement lørdag, den 30. december 2017.