Hobro Handel | Hobro får ny julebelysning
17886
post-template-default,single,single-post,postid-17886,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Hobro får ny julebelysning

Hobro får ny julebelysning

Ny, energivenlig julebelysning kommer til at skrue op for julestemningen hos gågadens handlende

Hobro Handel er klar til at skrue endnu mere op for julestemningen på gågaden i Hobro. Efter at have modtaget 120.000 kroner i støtte fra Mariagerfjord Kommune, har de nemlig fået mulighed for at udskifte den efterhånden slidte julebelysning med mere og bedre af slagsen.

– Den gamle belysning var efterhånden gået hen og blevet otte år gammel. Da vi lavede servicecheck på den, vurderede vi, at det ville være en billigere og bedre løsning at takke for god og tro tjeneste, sende den på pension og indkøbe ny julebelysning til gågaden, fortæller Morten Herskind Grotrian, formand for Hobro Handel.

Nyt og anderledes udtryk

Med støtte fra Mariagerfjord Kommune har man derfor valgt at investere i ny, energivenlig belysning, der skal drysse julestemning udover de handlende fra de 26 stålwirer, de hænger fra rundt om i gågaden.

– Det bliver et lidt andet udtryk. Det bliver nogle kraftige grangrene med LED-lys i og en lyskugle i midten. De har lignende julebelysning i København, bare med et hjerte i midten i stedet for en kugle, og det ser virkeligt godt ud, forklarer Morten Herskind Grotrian.

Masser af juletræer og julemusik

Julebelysningen kommer op at hænge fra den 19. november. Og sammen med den nye julebelysning kommer byens handlende også til at stifte bekendtskab med endnu et nyt julestemningstiltag fra Hobro Handels side.

– Vi har også bestilt 50 små juletræer med lys i, som kommer til at stå op igennem gågaden. Derudover har vi fået bevilliget penge fra Sparekassen Hobro Fonden, som vi bruger til at montere et lydanlæg i gågaden, så de handlende kan foretage deres juleshopping til tonerne af hyggelig julemusik, røber Morten Herskind Grotrian.

Årets julegaveidé

Når man går rundt i Hobros gågade for at nyde julestemningen og foretage sine julegaveindkøb, så er der også mulighed for at købe en gave til det familiemedlem, som ingen ønsker har. Man kan ifølge Morten Herskind Grotrian nemlig vælge at give et Hobro-kort i julegave.

– Der er jo vores gavekort, som kan bruges i over 30 af byens butikker. Det er en superfin gaveløsning. Og, er man en smule lokalpatriotisk, så er Hobro-kortet også en god måde at være med til at bakke lokalsamfundet op på ved at støtte vores handelsliv.