Hobro Handel | mariagerfjordgaven.dk
17564
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17564,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

mariagerfjordgaven.dk

Julegaver til dig fra lokalområdet

VI GENTAGER SIDSTE ÅRS SUCCES, HVOR DIN VIRKSOMHED KAN KØBE LOKALE FIRMAJULEGAVER TIL MEDARBEJDERNE

TILMELDING SENEST FREDAG D. 15. AUGUST

Mariagerfjordgaven.dk er en nem og hurtig måde at købe attraktive firmajulegaver til medarbejderne på, da medarbejderen selv vælger sin sin gave, som efterfølgende leveres til virksomhedens adresse inden jul. Der er en masse spændende gavemuligheder til både mænd og kvinder inden for tre prisklasser: 400 kr., 600 kr. eller 800 kr.

Mariagerfjordgaven.dk kan du se gaveudvalget fra sidste år, hvor mere end 30 lokale leverandører bød ind med flotte julegavemuligheder. Vi kan godt allerede nu garantere, at udvalget bliver endnu bedre i år. Mariagerfjordgaven.dk åbner til september.

For mere information kan du kontakte Jørgen Vittrup: jv@mfer.dk •  24 40 12 59

mariagerfjordgaven-lars-jahasen

“Sidste jul brugte vi Mariagerfjordgaven.dk til at sikre os julegaverne til vores medarbejdere – også endda fra butikker i lokalområdet.

Det var nemt for mig at bestille, der var et stort gaveudvalg at vælge imellem for mine medarbejdere, og samtidigt støttede vi op om de lokale butikker.”

Lars Johansen, Pajo-Bolte