Hobro Handel | Allan har Mariagerfjords flinkeste virksomhed
18558
post-template-default,single,single-post,postid-18558,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Allan har Mariagerfjords flinkeste virksomhed

Allan Woods fra WOODS – REN SERVICE har god grund til at juble. Hans virksomhed er nemlig den flinkeste enkeltmandsvirksomhed i hele Mariagerfjord Kommune

Flink. Flinkere. Flinkest.

Virksomhedsejer Allan Woods er naturligvis stolt over, at lige netop hans virksomhed hører til den sidste kategori. Faktisk er han indehaver af den flinkeste af alle enkeltmandsvirksomheder i Mariagerfjord Kommune.

– Jeg takker ydmygt for at være den flinkeste virksomhed i Mariagerfjord Kommune. Jeg tror at rigtig mange virksomheder i vores lokalområde gør en stor indsats for at være ekstra servicemindede, og set i det lys er det et kæmpe skulderklap til vores personale, om at de virkelig har ydet en ekstraordinær stor indsats ved at være de flinkeste. Så til jer der dagligt arbejder hos os, kan jeg med stolthed sige: ”Godt gået!”, siger Allan Woods, hvis virksomhed har hjemme i Hobro.

Kåringen som den flinkeste enkeltmandsvirksomhed i Mariagerfjord Kommune er baseret på bedømmelser fra virksomheder, som Allan Woods’ virksomhed har handlet hos.

De flotte bedømmelser giver en plads på Flinke-Listen, som består af de danske virksomheder og organisationer, der på én og samme tid er behagelige at arbejde sammen med og betaler deres regninger til tiden.

Et skulderklap fra samarbejdspartnerne

Når brugerne af Dinero Regnskabsprogram sælger en vare eller en ydelse, kan de give køberen en positiv eller negativ bedømmelse alt efter, hvordan den samlede oplevelse af samarbejdet har været.

Og de har altså bedømt Allan Woods som den bedste samarbejdspartner blandt alle enkeltmandsvirksomheder i Mariagerfjord Kommune.

– På vores arbejdsplads bor vi alle lokalt, arbejder lokalt og handler lokalt. Jeg tror, at lige netop det gør en stor forskel: at vi dagligt står ansigt til ansigt med vores kunder og samarbejdspartnere, både når vi er på job, og når vi har fri, hvor vi mødes tilfældigt i butikker, i svømmehallen, på cafeen og lignende. Vi laver dagligt masser af succeser, men tager samtidig vores relationers feedback meget seriøst. Vi finder det vigtigt, at når vi ind i mellem træder ved siden af, at vi med ærlighed og en knivspids ydmyghed, tager kunders og leverandørers mening om os seriøst, så at vi hele tiden kan justere, siger Allan Woods.

Allan Woods er langtfra alene på listen. Lige nu er 45 virksomheder i Mariagerfjord Kommune repræsenteret på Flinke-Listen, og flere er med al sandsynlighed på vej. De har bare endnu ikke fået nok bedømmelser.

Fakta:
Flinke-Listen består af mere end 7.200 danske virksomheder og organisationer og er baseret på mere end 129.000 bedømmelser foretaget af de 39.000 iværksættere, som bruger Dinero Regnskabsprogram.

Når en af de 39.000 virksomheder har solgt en ydelse eller et produkt til en anden virksomhed eller organisation, kan sælger anonymt bedømme køberen positivt eller negativt. En algoritme afgør ud fra en række parametre, om bedømmelserne er gode nok til at lade virksomheden optræde på Flinke-Listen.

Se hele Flinke-Listen på www.dinero.dk/flinke-listen.

For yderligere oplysninger:

Kommunikations- og presseansvarlig Henrik Alexandersen
Tlf. 50 52 52 73 eller henrik@dinero.dk

Allan Woods, Woods – Ren Service
Tlf. 26 16 16 36 eller allan@woods.dk