Hobro Handel | Sydbank støtter idrætstalenter i Mariagerfjord Kommune
18516
post-template-default,single,single-post,postid-18516,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Sydbank støtter idrætstalenter i Mariagerfjord Kommune

Morten H. Grotrian, filialchef i Sydbank Hobro, overrækker donation på 25.000 kroner fra Sydbank Fonden til Mariagerfjord Kommunes Idrætsråd ved award-show 16. marts.
Fotograf: Erik Røgild. Til venstre: Morten H. Grotrian, filialchef i Sydbank Hobro. Til højre: Henrik Sloth, formand for Mariagerfjord Kommunes Idrætsråd

Med en donation på 25.000 kroner til Mariagerfjord Kommunes Idrætsråd er Sydbank Fonden med til at hædre de ekstraordinære sportspræstationer i lokalområdet.
De allerskarpeste idrætsudøvere og ledere fra Mariagerfjord Kommunes 130 idrætsforeninger sad 16. marts atter samlet i Hobro Idrætscenter til det årlige award-show. Her var 250 spisende gæster trukket i galla-tøjet og klar til at hylde de ekstraordinære sportspræstationer i lokalområdet. Foruden uddeling af diplomer og pokaler overrakte filialdirektør i Sydbank Hobro, Morten H. Grotrian, en check på 25.000 kroner fra Sydbank Fonden til kommunens Idrætsråd. En kærkommen donation for Idrætsrådet, fortæller næstformand, Karsten Elkjær.

– Vi er beæret over Sydbank Fondens donation på 25.000 kroner. Donationen går direkte ind og bidrager til at hædre vores medlemmer. Det gør vi blandt andet gennem vores award-shows, hvor vi uddeler priser til udøvere og ledere for særlige ihærdige indsatser i kommunens idrætsforeninger, fortæller Karten Elkjær og fortsætter:

– Vi kigger både på bredden og på eliten, og ved at hædre talenterne motiverer vi dem til at gå hele vejen og på lang sigt vinde de store pokaler.

Sportsikoner viser vejen
Foruden det årlige award-show støtter donationen et foredragsevent i sensommeren, hvor Idrætsrådet inviterer et kendt sports- eller sundhedsikon samt alle foreningernes medlemmer.

– Vi har tidligere haft navne som Eskild Ebbesen, Brian Holm og Chris McDonald ude og holde foredrag. Her ser vi, at især de unge idrætsudøvere tager noget med sig. De retter ryggen og ser, at den hårde træning betaler sig, siger Karsten Elkjær, der lige nu har et kendt ansigt i tankerne til dette års event, som han desværre ikke kan røbe mere om endnu.

Støtte til lokale idrætsforeninger
Hos Sydbank i Hobro var filialdirektør Morten H. Grotrian glad for at få fornøjelsen af at overrække donationen til selv samme award-show, som pengene blandt andet går til.

– Idrætsforeninger er noget af det, der binder kommunen sammen. Det fremmer fællesskabet og giver et aktivt lokalmiljø. At motivere lokale sportsfolk ved at hædre deres præstationer er noget, vi i Sydbank Hobro og Sydbank Fonden er glade for at støtte, fortæller Morten H. Grotrian.

Ud over fondsoverrækkelsen til award-showet havde Sydbank også en Sydbank Pris, som skulle hædre en stærk frivillig leder, der har været med i mange år. Prisen gik til Lena Koldsø fra Mariager IK Gymnastik.

Yderligere information:
Filialdirektør Morten H. Grotrian, Sydbank Hobro
T: 74 37 61 62, E: morten.grotrian@sydbank.dk

Om Sydbank
Sydbank er en landsdækkende rådgivningsbank med mere end 465.000 kunder, som kan finde råd i bankens knap 70 filialer.

I Sydbank vægter vi nærhed og relationer – til vores kunder, til hinanden som kolleger og til vores cirka 130.000 aktionærer, som ejer banken.