Hobro Handel | Unge sangtalenter indbydes til audition
16961
post-template-default,single,single-post,postid-16961,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Unge sangtalenter indbydes til audition

Unge sangtalenter indbydes til audition

X-factor er netop sluttet og det er netop et af de tv formater, der giver unge mulighed for at udleve deres drøm om at blive sangere. I Hobro Handel er der indgået et samarbejde med Jyske Talenter om audition, så de lokale talenter kan komme på scenen og få sig prøvet af i professionelle rammer.

Det sker til By Night i Hobro fredag, den 28. april fra kl .18 hvor der vil være scene – lyd og lys klar og talenterne vil blive hjulpet af foreningen Jyske Talenter.

Tilmelding kan ske til sbp@jysketalenter.dk og de vil guide dig hele vejen.

Jyske Talenter arbejder Hobro Handel en del sammen med. ”Jeg er meget imponeret over foreningens arbejde med de unge håbefulde talenter. De er super professionelle og har samtidig en dejlig familiær tilgang til arbejdet med talenterne. Når jeg har dem på besøg føler jeg de kommer som en stor familie og netop den tryghed det giver talenter tror jeg er uvurderlig for små generte stjerner”– udtaler Arne B. Schade, koordinator for Hobro Handel.

Til By Night på fredag, vil en række af Jyske Talenters upcomming navne også optræde i løbet af aftenen. Blandt andet LauritzBoe – Omar og Louise Jensen.