Bliver din borddekoration en hurtig løsning juleaften?

Bliver din borddekoration en hurtig løsning juleaften?

Slip for at køre byen rundt for at finde de rigtige servietter og den rigtige dug til juleaften. Hos festshop.dk i Hobro går du ind og kommer ud igen med de lige præcis de remedier, du har brug for til borddækningen juleaften. Er du til guld? Sølv? Den varme grønne farve? Et mix? Skal det være minimalistisk eller går du all-in? Med et besøg hos festshop.dk får du sat prikken over i’et juleaften. Det hele er samlet hos butikken i Hobro. Det kræver ét besøg, hvor blandt andre Lotte Spage står klar til at supervisere, og så er du sikret, at julestemningen bliver understøttet af et flot julebord.

Mange af os kender det. Vi har brugt mange af vores timer i december måned inde i byen for at finde de rigtige julegaver. Juleanden er god og billig i den ene butik, flæskestegen er en sikker vinder, hvis den købes hos slagteren lidt uden for byen, og sådan kan vi blive ved. Julen kan være en hektisk tid.

Glade jul, simple jul 

Mange af os står juleaftensdag og finder juleservietter frem fra sidste år, og det er typisk ikke borddækningen, vi blærer os med, når gæsterne kommer.

“Du skal ingen andre steder hen, hvis du besøger os. Hvad har du lyst til, jeres juleaften skal emme af i år? 
Med vores store udvalg i lys, servietter og duge, kan vi sammensætte det julebord, du drømmer om skal bidrage
til en stemnings-fyldt, uforglemmelig aften i familiens tegn,” 
- siger Lotte Spage, som er medarbejder hos festshop.dk.

Uanset hvad dine planer er, vil et besøg i butikken give inspiration til årets julebord, som man lægger aftenen ud med at sidde ved, mens man gnasker sig igennem menuen og krydser fingre for, at man senere får mandlen.

Der er også mulighed for at leje borde og duge, hvis bordpladsen er for lille. Festshop.dk leverer bordet til dig, når det ønskes. Hvis du allerede vil begynde at forberede nytår nu, kan festshop.dk også være behjælpelig med dette. Du kan læse mere på festshop.dk eller ringe til butikken på 9851 1919.