Foto: Colourbox/Daniel Frank

Vi arbejder for en levende og attraktiv by

Hobro Byforums Formål:
Foreningen vil arbejde for at skabe en levende, attraktiv, sammenhængende bymidte i Hobro med et højt aktivitetsniveau og stort økonomisk flow, der kan fastholde og tiltrække forretninger, gøre gågadens lejemål eftertragtede, skabe økonomisk vækst og øge forretningernes omsætning.

Foreningen vil med sin indsats medvirke til at øge bosætningen ved at gøre byen attraktiv for nuværende og kommende borgere – herunder ikke mindst de unge – samt medvirket til at øge turismen, styrke kulturlivet og byens/kommunens vækst.
Foreningen vil arbejde på at skabe udvikling gennem sammenhængskraft, koordinering og meningsfyldte fællesskaber på tværs af midtbyens aktører, og Hobro Byforum vil altid have fokus på kvalitet og på at fortælle positive historier om Hobro.

Foreningen vil i sit arbejde rumme plads til drøftelse og igangsættelse af nye og bæredygtige ideer og visioner for Hobro.
Foreningen vil samarbejde med Mariagerfjord Kommune og bakke positivt op om kommende planer for byen såsom Midtby Campus, Fyrkat på UNESCO Verdensarvslisten, udvikling af kulturlivet m.v.
Ift. ovenstående vil Hobro Byforum fortrinsvis arbejde med aktiviteter og indsatser, der skaber udvikling m.v. i gågadestrækningen fra Kirketorvet til Posttorvet samt forbindelsen fra Store Torv til Kulturkajen.
Foreningen er partipolitisk uafhængig og baseret på frivillighedsprincippet

Bestyrelsen:
Formand Lone Kalstrup – Pythea
Lone Mikkelsen – For Hobro Handel, Kop & Kande
Frank Kristensen – For ejendomsejerne, SparNord
Michael Christiansen – For Mariagerfjord Erhverv
Charles Kastberg – For ejendomsejerne, CKC Property
Dennis Thisted Tordrup – For Borger- & Håndværkerforeningen
Jørgen Basballe – For Kulturelt Samråd

Associateret medlemmer:
Anne Velling – For Mariagerfjord Kommune, kommunaldirektør
Stine Møller Pedersen – For Mariagerfjord Kommune, projektleder
Johanne Bugge – For Destination Himmerland

Facebook:
https://www.facebook.com/hobrobyforum

Bolig Trend

Adelgade 26

Åbningstider

Man - Torsdag Kl. 10:00 - 17:30
Fredag Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag Kl. 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Om os

Er du på udkig efter fede ting til indretningen af din bolig, lækre boligtekstiler, eller måske gardiner og markiser? – Så er du kommet til det helt rigtige sted.
Livsstil, kvalitet og design, det er hjertet i Bolig Trend. Vi kan på vores webshop, såvel som i vores fysiske butik, præsentere dig for et stort udvalg inden for boligtekstiler og boligindretning, med noget for enhver stil, og formål. Vi forhandler blandt andet populære mærker som Kähler og Södahl, men også mere unikke ting, som de spændende varer fra Muubs – Kort sagt, vi har noget til enhver smag!

Bolig Trend Hobro