Hobro Handels eventsponsor: Bilhuset Haldrup


Filialchef Søren Ruseng gratulerer Fie Udby med den nye Opel Insignia.

Fie Udby skifter til Opel

Hobro-roeren har sat sig til rette i en lækker Opel Insignia fra Bilhuset Haldrup

Fie Udby jagter fortsat drømmen om olympisk guld ved Tokyo-legene i 2020. Selv om Hobro-roeren langt fra har haft en ønskesæson med flere skader, så har hun for længst rystet skuffelsen ved OL i Rio af sig. Og sponsorerne er med på sidelinjen. Bilhuset Haldrup i Hobro sørger til stadighed for, at Fie Udby er godt kørende til og fra de mange stævner og træningslejre. Senest har hun sat sig til rette i en spritny Opel Insignia. Dermed skifter Hobro-roeren fra japansk til tysk teknik, idet den forrige sponsorbil fra Bilhuset Haldrup var en Nissan Qashqai.

– Vi er forhandlere af begge mærker, og vores aftale med Fie omfatter både Nissan og Opel, fortæller filialchef Søren Ruseng. – Nu er tiden kommet til, at Fie skal prøve kræfter med en af de mest velkørende biler overhovedet. Opel Insignia ligger i toppen på alle fronter og er kåret som årets businessbil 2018. Den model, vi har leveret til Fie rummer et væld af ekstraudstyr. Der er ingen tvivl om, at hun rent bilmæssigt stepper et skridt op i forhold til den forrige bil. Og Fie Udby glæder sig selvsagt over det nye køretøj. – Jeg ser lidt frem til igen at kommen ned på vejen. Nu har jeg været vant til den høje Nissan Qashqai, hvilket bestemt også har sine fordele. Men en Opel Insignia ligger utvivlsomt bedre på vejen. Og så synes jeg helt personligt også, at den er rigtig lækker at se på, konstaterer Hobro-roeren


Den nye bil er udrustet med masser af teknik. Her får Fie Udby en gennemgang.

Den nye bil er naturligvis udrustet med Fie Udbys slogan, ”It ain’t over yet”, og Fie Udby ligger ikke skjul på, at hun sætter stor pris på opbakningen. – Det betyder rigtig meget for mig. Sponsoraftalen med Bilhuset Haldrup gør, at jeg kan fokusere på min tilværelse som roer. Og så er det jo rart at kunne vise flaget, og at folk genkender mig, når jeg kommer kørende.

Tilfredsheden er gengældt hos Bilhuset Haldrup: – Vi sætter stor pris på samarbejdet med Fie. Hun er en god ambassadør, og kan vi hjælpe hende på vej mod det store mål, så gør vi det gerne, fastslår Søren Ruseng.

Fie Udby glæder sig til at komme på landevejen med den nye Opel Insignia.