Fødevarer i Balance – Danmark For Målene – 22. juni i Hobro

Fødevarer i Balance – Danmark For Målene – 22. juni i Hobro

Hobro Handel byder ind til stor tema dag lørdag, den 22. juni med fokus på Fødevarer.

FN`s verdensmål er tema for 6 store lørdagsaktiviteter henover 2019 og på lørdag er fødevarer hovedtemaet.

På store torv vil der være en række stande med informationer og aktiviteter der relaterer sig til dagens tema.

Alle stande åbner kl. 10.00 og vil være åbne til kl. 14.

Kl. 12.30 ruller scenevognen ind med tv-kendte Anne Hjernø som fortæller nærmere om fødevare temaet og hendes oplevelser. 

Åbningen af lørdagens temadag sker med et brag af en koncert med SIGMUND KL. 10.00 og efterfølgende ”meet and greet” –  idet mange gerne vil tage billede med SIGMUND

SIGMUND deltog i X-factor 2018 med stor succes og han fik en yderligere boost med sin Grand Prix sang  “Say my name”.

 

Kæmpe aktivitetsdag i vente i Hobro som samtidig markerer et farvel til Hobro Handels freeelance City Chef Arne B. Schade der efter 10 år med Hobro Handel har valgt at stoppe.

 

Vel mødt i oplevelsernes centrum…Hobro

 

Anne Hjernøe

har det meste af sit liv arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et hav af kogebøger om blandt andet børnemad, syltning, kryddersnaps, tapas, mad mod kræft, salater, grøn mad, krydret mad og så alle de velkendte små retter fra hele verden.

Igennem de sidste 12 år har Anne været vært på over 100 tv-programmer fra både nær og fjern.

Hun har lavet tv fra Frilandshaven, sit eget køkken, samt fra Spanien, New York og det smukke danske sommerland, hvor både de Danske Badehoteller, Danske Slotte og Danske Øer har været på programmet. De seneste år har hun sammen med tv-journalisten Anders Agger, rejst verden rundt for at finde danske vinkler på de store emner, som valget i USA og Brexit.

Udover arbejdet med kogebøger og tv, har Anne sin egen virksomhed, AnneMad ApS, hvor hun arbejder med fødevareudvikling, holder foredrag, laver workshops, underviser, arrangerer gastronomiske rejser og skriver børnebøger.

Anne Hjernøe er uddannet inden for pædagogik, journalistik, kommunikation og retorik.

Anne medvirker på ”Danmark for målene” i perioden 14. juni – 17. august 2019. På temadagen ”Fødevarer i Balance” vil Anne fortælle om, hvordan man smagsoptimerer sit måltid ved hjælp af de 5 grundsmage. Om at tænke lokalt og bruge sæsonens råvarer, så du bliver både sundere og mættere. Det hele bliver tilsat en smule økologi, et strejf af hvordan du undgår madspild og en knivspids røverhistorier, fra de seneste tv-produktioner i Mellemøsten.