Foråret er i butikkerne

Foråret er i butikkerne

Normalt forbinder vi fuglefløjt, duften af græs og følelsen af sol på din hud med foråret, men det er ikke det eneste, der rører på sig i Hobro i disse måneder. Foråret er kommet til gågaden både uden for udstillingsvinduerne og indenfor. Man bliver let om hjertet og kan næsten lugte foråret i vinden, når man i disse dage ser på udstillingsvinduer i Hobro.

Forårets farver

De spæde forårsplanter skyder op af jorden, og den smukke klare grønne farve går igen i modebilledet, sammen med de andre klare farver skal den limegrønne farve og de store mønstre balanceres med beige, blå og grå. Forårets syrener har den smukke ”kolde” lilla, som hedder pastellilla, og den er der plads til i modebilledet år. De klare farver skal dette forår kombineres minimalistisk, som enkeltstående farve på en mere ensfarvet baggrund. Oversize blazer jakker bliver det nye i gadebilledet i år og nogle gange med brede bælter, så formerne understreges.

Forårets enkelthed

På mange måder gør forårets lys og glæde livet enklere, og vi oplever en vis lethed. Denne enkle lethed genspejles i de ting, vi gerne vil omgive os med i foråret. Krus skal have et enkelt og rent udtryk både i linjer og i farver. Foråret handler om at understrege en farve, en form eller et mønster. Vi bevæger os mod et roligere udtryk end de forrige år.

Forårets traditioner

Hvert eneste forår varsler de smukke vintergækker, at årstiden skifter, og vi har noget at se frem til. Det klassiske hvide blomsterflor vugger blidt i vinden og leder tankerne hen på skinnende hvide skørter. Lige om lidt er der masser af smukke hvide kjoler omkring os. Foråret favner konfirmationer og bryllupper. De hvide kjoler og smukke unge mennesker gør sig særlig godt på en forårsgrøn baggrund. Konfirmation er en særlig tid, og der er masser af hjælp og inspiration at hente i gågaden i Hobro. Hele foråret er der arrangeret events for de kommende konfirmander og deres familier.