Forårshandlen er i gang

Forårshandlen er i gang

Handelsbyen Hobro har hylderne fulde af forårsvarer

Gågaden er klar til forårshandel

Danmark er klar til foråret og forårshandel. Regeringen åbner langsomt landet op, og Hobro gågade åbner også op igen. Vi sørger for, at du kan handle og føle dig sikker. Vi har gjort rent, sprittet af og gjort det hele klar. Vi har trimmet butikkerne og er spændte på at se alle vores kunder igen. Vi savner jer, og håber I er klar til at handle med os igen. Der er en vis tryghed i det kendte og nære i disse ukendte tider. Det er trygt at handle lokalt, man ved præcis, hvor alting er. Danskerne bruger normalt forårshandlen til at byde sommerhalvåret velkommen med nye trends, nye opskrifter og investeringer i deres sommerliv.

Skal du være klar til et hyggeligt forår?

Handelslivet rejser sig på ny og spirer som spæde skud i naturen. Nu er det tid til at bruge energi og penge på dit eget velvære. Vi trænger til at komme ud og få input, energi og skifte joggingbukserne ud med noget mere moderigtigt – bare fordi vi kan og må. Det ligger i vores natur at hilse foråret velkomment ved at bruge penge på tøj, interiør eller andre varer, og det skal vi også i år. Livet vender langsomt tilbage til det mere normale, og det skal handlemønstrene også. Så kigger du ikke lige ned i byen og ser, om vi ikke kan friste dig?

Butikkerne er klar med ekstra spændende forårstilbud

Butikkerne har masser af nyheder på hylderne og glæder sig til at modtage jer igen. Vi holder åbent og har ekstra gode tilbud klar til jer. Solen skinner på en ren og ryddelig gågade, hvor vinduerne nærmest stråler af forårets dejlig lyse farver. Vi trænger alle til at lukke solen, lyset og farverne ind, og hvorfor ikke gøre det med et forårskup i en af de dejlige butikker i Hobro. Nu har vi holdt ud længe, og det er tid til at nyde frugten af vores gode samfundssind. Hvorfor ikke forkæle dig selv med noget ekstra lækkert? Kan du huske følelsen af at komme hjem med noget, du virkelig har ønsket dig? Kom og se tilbuddene. Hobro Handels butikker står klar til at forkæle dig.[/vc_column_text]

Tid til at tænke på dig selv

Måske skal du finde en ny forårsgarderobe, noget til haven eller køkkenet? Det giver en masse glæde og energi at planlægge og købe nye ting til dig selv, hjemmet eller haven. Det giver en fornemmelse af, at livet er i gang igen og det har vi brug for. Nu er det tid til at give slip på alvoren for en stund og finde den lysere side af livet frem. Du kan sagtens handle og stadig overholde reglerne. Vi holder afstand og har markeringer i butikkerne, så I kan holde afstand. Vi er grundige med hygiejnen, så lad os sammen glædes over, at livet langsomt begynder igen. Kom ned i gågaden, få et smil og gør en god handel. Lad foråret for alvor begynde.

[/vc_column][/vc_row]