Hobro Handel Påske 2020

Hobro Handel Påske 2020

Der sker noget i Hobro i påsken ”ægg-oss”?

Jo, selvfølgelig sker der noget i Hobro i påskeferien. Lørdag den 11. april er det tid til sæsonens første børnearrangement. Børnene har fri fra skole, solen skinner og man kan lugte foråret. Dagene er blevet lysere, og vi bruger mere af vores tid udenfor. Hobro Handel vil gerne invitere dig til at lege med i gågaden i Hobro. Bare rolig, det koster dig ikke andet end tid og godt humør. Det er helt gratis at deltage i arrangementerne, så brug lidt af tiden i ferien på en sjov måde. Det gælder for børnefamilierne, de bedsteforældre og alle andre, der har lyst.

På torvet arrangerer vi et børneloppemarked fra kl. 9.30. Så kig forbi og gør en god handel til ferien. Hvis du vil have en bod, hvor du kan sælge legetøj, skal du kontakte Torben på mail: citychef@hobro.com eller nummer 2444 5993. Du skal ikke betale noget for boden, vi skal bare vide, hvor mange borde og stole vi skal stille frem. Vi glæder os til at se dig og få lidt forårsliv i den smukt pyntede gågade.

Når nu du er ude i den friske luft og kan mærke at alting spirer og dit humør bliver bedre, så skal du da også med på æggejagt i de butikker, der er medlem af Hobro Handel og på andre udvalgte steder i gågaden? Det bliver sjovt og du får bevæget sig sammen med, nogle du holder af. Jagten begynder fra klokken 12.00, og vi håber på at se dig og at du kan finde æggene.

Støt de aktive butikker – handl lokalt