Kræmmer-Night // Open By Night

Kræmmer-Night // Open By Night

Fredag den 4. september er der Open By Night, denne gang har du mulighed for at lave en go handel. Til Kræmmer-Night kan du igen lave en masse gode handler i byens butikker. Butikkerne står klar med den nyeste efterårsmode, og der kan helt sikkert findes noget, der passer til netop dig. På Store  Torv er der Brandbiler, fadøl og Livemusik.

Husk, at når vi handler ind, gør vi det med fornuftig afstand.

Kom og oplev Posttorvet i en ny version – 2020

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen v/ Jeppe og Allan kommer og fortæller om en bolighandel fra start til slut og hvor der også er en konkurrence om et gavekort til Bies Bryghus.

  • Hobro Ro- og Kajakklub kommer og viser den blå kajak frem.
  • Butik Gitte fejre 17 års fødselsdag og har masser af gode tilbud.
  • Endvidere vil der være mulighed for lidt forfriskninger undervejs.


Hos Sparekassen Vendsyssel er der mulighed for at hilse på vores nye kollega Flemming Steensgaard. Der vil være mulighed for en boligfinansieringssnak samt deltage i vores konkurrence om et gavekort til Bies Bryghus. Der vil være lidt underholdning for børn, og en konkurrence i børnehøjde. 

Vind over din bankrådgiver. Jutlander Bank som holder til på Store Torv afholder konkurrence: “Kom og vind over din rådgiver i terninger og få en gevinst + tag børnene med og få popcorn”.

Minigolf ved Andelskassen. Så skal der spilles minigolf. Der er kaffe, hyggeligt stemning og minigolf på Store Torv. Kom ned og snak med folkene i Andelskassen.

Spar Nord byder aftenen igennem på forfriskninger til alle. Spar Nord er fast deltager til Open By Night, og deltager selvfølgelig også denne gang. Kom ned og ta en uformel snak med personalet fra Spar Nord.