mariagerfjordgaven.dk

Julegaver til dig fra lokalområdet

VI GENTAGER SIDSTE ÅRS SUCCES, HVOR DIN VIRKSOMHED KAN LEVERE LOKALE FIRMAJULEGAVER TIL LOKALE MEDARBEJDERE ELLER KØBE FIRMAJULEGAVER TIL EGNE MEDARBEJDERE

TILMELDING SENEST ONSDAG d. 9. september

Sådan kommer du med…

Tilmelding start september 2020

Varebeskrivelser, foto mv. klar ultimo september 2020

Korrektur løbende start oktober 2020

Varetilmeldingsblanket

Hent og udfyld denne PDF for at få varer med i Mariagerfjordgaven.

Mariagerfjordgaven.dk er en nem og hurtig måde at købe attraktive firmajulegaver til medarbejderne på, da medarbejderen selv vælger sin sin gave, som efterfølgende leveres til virksomhedens adresse inden jul. Der er en masse spændende gavemuligheder til både mænd og kvinder inden for tre prisklasser.

Mariagerfjordgaven.dk kan du se gaveudvalget fra sidste år, hvor mere end 30 lokale leverandører bød ind med flotte julegavemuligheder. Vi kan godt allerede nu garantere, at udvalget bliver endnu bedre i år. Mariagerfjordgaven.dk åbner til september.

Konceptet er til dig og din butik
Vi tilbyder lokale butikker at blive en del af julegaveshoppen ved at levere attraktive og interessante julegavevarer i 3 valgfrie prisgrupper.

 

For mere information kan du kontakte Jørgen Vittrup: jv@mfer.dk •  24 40 12 59

mariagerfjordgaven-lars-jahasen

“Sidste jul brugte vi Mariagerfjordgaven.dk til at sikre os julegaverne til vores medarbejdere – også endda fra butikker i lokalområdet.

Det var nemt for mig at bestille, der var et stort gaveudvalg at vælge imellem for mine medarbejdere, og samtidigt støttede vi op om de lokale butikker.”

Lars Johansen, Pajo-Bolte