MEK PEK’s ÅH ABE trio kommer til Hobro

MEK PEK’s ÅH ABE trio kommer til Hobro

28. august kl 10.30 på Store torv i Hobro

Børneshow med den kendte entertainer Mek Pek kommer til Hobro Børnene elsker alle de populære sange fra Åh Abe, og når Mek Pek går på scenen sammen med Onkel Tot og Hr. Berg, blir’ alle sangene fyret af med højt humør. Mek Pek er utrolig charmerende og kommer helt ud over scenekanten. Han synger, spiller gulvbas & trompet og sørger for, at stemningen er helt i top fra start til slut.

Her er et musikalsk børneshow, hvor Mek har taget to eminente musikere med på trommer, guitar og kor. Alle børn kan glæde sig til et musikalsk og humoristisk show, som er bygget op over sangene fra Åh Abe-pladerne og Mek Peks egne børne-cd’ er. Det hele krydres med “løgn­historier” fra Mek Pek’s egen barndom.

Mek Pek har gennem de sidste 3 årtier opbygget et solidt image som børnenes ven. Med en udsædvanlig energi, humor og oprigtig glæde underholder han børn, deres forældre og alle andre barnlige sjæle. Mek Pek er efterhånden godt kendt i Danmark. Med cirka 100 koncerter om året, kan man godt undre sig over, hvorfor et show med Mek Pek aldrig bliver kedelig eller triviel opvisning.

Svaret ligger i Mek Peks eminente sans for det enkelte publikum. Hvert eneste job er for ham en ny og spændende udfordring, og det er hver gang lige vigtigt for ham, at publikum får en god oplevelse med hjem.