Nyt magasin om Hobro

Nyt magasin om Hobro

Hobro Handel vil trække flere handlende til byen med nyt magasin, der bliver proppet med spændende artikler og gode tilbud fra byens butikker

Det nye magasin vil blive husstandsomdelt til 11.000 hustande, primært i forbindelse med Hobro Handels populære Open By Night arrangementer, ligesom der også er planer om en speciel juleudgave.

Første nummer af magasinet udgives i forbindelse med Open By Night arrangementet i Hobro d. 25. april.

Hos Hobro Handel glæder man sig til at sende magasinet på gaden.

Med det nye tiltag får vi en medieplatform, hvorfra vi kan sprede budskabet om, hvor god og spændende en handelsby Hobro faktisk er, fortæller Morten Grotrian, formand for Hobro Handel.

I magasinet vil man blandt andet kunne læse artikler fra og omkring Hobro, portrætter af byens butikker samt modtage information om arrangementer og tilbud, som man ikke bør gå glip af.

 

Voksende medlemsantal

Hobro Handel har på det seneste oplevet en mærkbar stigning i medlemstallet. Det tilskriver Morten Grotrian de mange vellykkede tiltag ,Hobro Handel har lanceret for at styrke handelslivet i byen og promovere medlemsbutikkerne.

Butikkerne i Hobro bliver presset fra alle ledder og kanter. De oplever blandt andet stigende konkurrence fra nabobyer og fra storcentre. Den kamp er svær at kæmpe alene. Men heldigvis har mange af butikkerne i byen i fællesskab under Hobro Handel formået at skabe en profil, som trækker kunder til. Derfor oplever vi nu også en stigende, og velkommen, interesse for at blive en del af vores fællesskab, forklarer Morten Grotrian.

 

Medindflydelse på udviklingen

Som medlem af Hobro Handel får man som forretningsdrivende stor medindflydelse på udviklingen af handelslivet i byen, og denne demokratiske medindflydelse ser Morten Grotrian som en af Hobro Handels store forcer og måske også en af årsagerne til det voksende medlemstal.

Medlemmerne i Hobro Handel får ikke beslutninger trukket ned over hovedet på sig, men har tværtimod stor indflydelse på, hvad der skal ske, både her og nu, men også længere ude i fremtiden. Derfor oplever vi også et stort engagement fra vores medlemsbutikker, hvilket blandt andet kommer til udtryk under vores årlige generalforsamling, som i år finder sted d. 21. februar.