Foto: Colourbox/Daniel Frank

Vi arbejder for en levende og attraktiv by

Se Hobro byforums hjemmeside HER

Hobro Byforums formål:
Foreningen vil arbejde for at skabe en levende, attraktiv, sammenhængende bymidte i Hobro med et højt aktivitetsniveau og stort økonomisk flow, der kan fastholde og tiltrække forretninger, gøre gågadens lejemål eftertragtede, skabe økonomisk vækst og øge forretningernes omsætning.

Foreningen vil med sin indsats medvirke til at øge bosætningen ved at gøre byen attraktiv for nuværende og kommende borgere – herunder ikke mindst de unge – samt medvirket til at øge turismen, styrke kulturlivet og byens/kommunens vækst.

Foreningen vil arbejde på at skabe udvikling gennem sammenhængskraft, koordinering og meningsfyldte fællesskaber på tværs af midtbyens aktører, og HobroByforum vil altid have fokus på kvalitet og på at fortælle positive historier om Hobro.

Foreningen vil i sit arbejde rumme plads til drøftelse og igangsættelse af nye og bæredygtige ideer og visioner for Hobro.

Foreningen vil samarbejde med Mariagerfjord Kommune og bakke positivt op om kommende planer for byen såsom Midtby Campus, Fyrkat på UNESCO Verdensarvslisten, udvikling af kulturlivet.
Ift. ovenstående vil HobroByforum fortrinsvis arbejde med aktiviteter og indsatser, der skaber udvikling m.v. i gågadestrækningen fra Kirketorvet til Posttorvet samt forbindelsen fra Store Torv til Kulturkajen.
Foreningen er partipolitisk uafhængig og baseret på frivillighedsprincippet

 

Følg med på Facebook