Farmer Night - Kom og vær med

Hobro

Fredag den 2. juni – fra kl.10 -22 

Information

NU ÅBEN FOR TILMELDING 
 – ønsker du en standplads? 

Vi gentager succesen fra sidste år og håber du har lyst til at deltage i Hobro Handels event som afholdes fredag den 2. juni. Alle butikker i midtbyen holder åbent til kl. 22. Der er nu åben for tilmelding til årets Farmer Night – så alt hvad der “lugter lidt” af bondegård/landmandsliv er hjertelig velkommen.
 
På tilmeldingsblanketten oplyser du hvornår du forventer at stille op, samt en beskrivelse af hvad du kommer med. Vi ønsker, at Store Torv skal ose af salgsboder fra lokale producenter, hvor man kan købe f.eks olie, marmelade, blomster, grøntsager, æg, brød, kaffe, te og meget mere. Vi forventer at salgsboderne åbner kl. 12:00. På Store Torv bliver spiseteltet opstillet, hvor der også kommer levende musik. Vi ønsker at lave aktiviteter for børne, så der vil blive sat en DANTOY-labyrint Post Torvet, og der vil være plads til mange flere fantastiske idéer. 
 
Deltagelsen er gratis. 
 – og kender du nogen, som kunne have interesse i at deltage må du gerne hviske vedkommende i øret. 😉 
 
Kontaktpersoner: 
Har du yderlige spørgsmål kan du kontakte: 
Line, Fleur : 60 77 14 53 – line@onlineligeri.dk 
Anette, She fashion : 98 52 09 22 – tang@trimar.dk
 
En venlig hilsen fra
EVENTUDVALGET 
HOBRO HANDEL
 
Læs mere Skjul

Videoer

Billeder

Bolig Trend

Adelgade 26

Åbningstider

Man - Torsdag Kl. 10:00 - 17:30
Fredag Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag Kl. 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Om os

Er du på udkig efter fede ting til indretningen af din bolig, lækre boligtekstiler, eller måske gardiner og markiser? – Så er du kommet til det helt rigtige sted.
Livsstil, kvalitet og design, det er hjertet i Bolig Trend. Vi kan på vores webshop, såvel som i vores fysiske butik, præsentere dig for et stort udvalg inden for boligtekstiler og boligindretning, med noget for enhver stil, og formål. Vi forhandler blandt andet populære mærker som Kähler og Södahl, men også mere unikke ting, som de spændende varer fra Muubs – Kort sagt, vi har noget til enhver smag!

Bolig Trend Hobro