Fars dag i Hobro

Hobro

Onsdag d. 5. juni 2024

Information

VIND flotte præmier fra byens medlemsbutikker af Hobro Handel på FARS DAG
Udfyld formularen og indstil BYENS BEDSTE FAR
Skriv gerne en beskrivelse hvorfor netop din far skal vinde.
 
Det er et livstidsarbejde at være far, og i nogle tilfælde er det også et fuldtidsarbejde. Så når det hvert år i juni er fars dag, er det på sin plads at fejre “faren” i dit liv – om det er din egen, din kæreste, veninde eller hvilken anden far du synes, så har du nu muligheden for at indstille den far du synes fortjener lidt ekstra forkælelse.
 
 VIND PRÆMIER FRA:
🌸 Punkt 1
🌸 By flou
🌸 MR. Tang
🌸 Imerco
🌸 Skoringen
🌸 Expert
🌸 Torben E. Møller
🌸 Hobro Apotek
🌸 Normal
🌸 Helsam
 
Én heldig far overraskes med gaver på dagen – personlig leveret af Hobro Handel. De andre heldige fædre kontaktes søndag d. 12. maj og kan afhente deres gave i Imerco fra d. 6. juni 

Bolig Trend

Adelgade 26

Åbningstider

Man - Torsdag Kl. 10:00 - 17:30
Fredag Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag Kl. 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Om os

Er du på udkig efter fede ting til indretningen af din bolig, lækre boligtekstiler, eller måske gardiner og markiser? – Så er du kommet til det helt rigtige sted.
Livsstil, kvalitet og design, det er hjertet i Bolig Trend. Vi kan på vores webshop, såvel som i vores fysiske butik, præsentere dig for et stort udvalg inden for boligtekstiler og boligindretning, med noget for enhver stil, og formål. Vi forhandler blandt andet populære mærker som Kähler og Södahl, men også mere unikke ting, som de spændende varer fra Muubs – Kort sagt, vi har noget til enhver smag!

Bolig Trend Hobro