Fastelavnsfest blev et tilløbsstykke i Hobro

Over 100 børn stimlede sammen til fastelavnsfest i Bies Centret i Hobro i lørdags. I samarbejde med FDF Spejderen og de frivillige i Bies Centret blev tøndeslagningen afhold på en sjov og sikker måde. Børnene var opdelt i 3 grupper så de passes aldersmæssigt til hinanden og til de ophængte tønder. Masser af slik og fastelavnsboller hørte også til eventen og mange af Hobro Handels medlemsbutikker havde givet ting til festen.

Hobro Handel har i flere år afhold tøndeslagning og de mange fremmødte børn og forældre vidner om at det er noget lokalbefolkningen sætter pris på.

Fastelavn

Biecentret i Hobro

Lørdag D. 25. Februar

Information

Vi starter kl. 10.30 med at slå katten af tønden i Biecentret. Vi har afmærket rute derned, så det bliver nemt at finde.

 

  1. Der er gratis juice til alle deltagende børn.
  2. Gratis kaffe til de voksne.
  3. Der er gratis fastelavnsboller.
  4. Der er slik i tønderne.
  5. Der er præmier til alle
  6. kattekonger og kattedronninger.
  7. Hvis man er med, er man selvfølgelig klædt ud.

Efter vi har slået katten af tønden, kan alle børn tá ud i gågaden og rasle i byens butikker. Vi ser frem til en festlig formidda

Bolig Trend

Adelgade 26

Åbningstider

Man - Torsdag Kl. 10:00 - 17:30
Fredag Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag Kl. 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Om os

Er du på udkig efter fede ting til indretningen af din bolig, lækre boligtekstiler, eller måske gardiner og markiser? – Så er du kommet til det helt rigtige sted.
Livsstil, kvalitet og design, det er hjertet i Bolig Trend. Vi kan på vores webshop, såvel som i vores fysiske butik, præsentere dig for et stort udvalg inden for boligtekstiler og boligindretning, med noget for enhver stil, og formål. Vi forhandler blandt andet populære mærker som Kähler og Södahl, men også mere unikke ting, som de spændende varer fra Muubs – Kort sagt, vi har noget til enhver smag!

Bolig Trend Hobro