Lyserød Lørdag i Hobro

Biecentret i Hobro – Bankospil 11-13ca.

Lørdag d. 8. oktober

Butikker har åben kl. 10:00 – 14:00

Kom til lyserødt bankospil og støt brysterne i Hobro

Eventgruppen i Hobro Handel arrangerer lyserødt bankospil i samarbejde med Biecentret i Hobro på Lyserød Lørdag, 8. oktober. Bankospillet starter kl. 11.

Mange af medlemsbutikkerne har doneret sponsorgaver, så der er rigtige flotte præmier i år, lover eventgruppen. 

– Man kommer bare ind fra gaden – tilmelding eller medlemskab af Biecentret er ikke nødvendigt, siger leder af Biecentret, Simon Gris. 

Byens butikker giver som nævnt præmierne, mens Biecentret bidrager med frivillige kræfter i form af kaffebryggere og bankoopråbere.

Overskuddet går til Støt Brysterne, en kampagne under Kræftens Bekæmpelse, der samler penge ind til brystkræftsagen. 

Ud over bankospillet vil hver enkelt butik i Hobro Handel markere den gode sag på forskellig vis, så hele byen bliver malet lyserød den dag. 

Billeder

Bolig Trend

Adelgade 26

Åbningstider

Man - Torsdag Kl. 10:00 - 17:30
Fredag Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag Kl. 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Om os

Er du på udkig efter fede ting til indretningen af din bolig, lækre boligtekstiler, eller måske gardiner og markiser? – Så er du kommet til det helt rigtige sted.
Livsstil, kvalitet og design, det er hjertet i Bolig Trend. Vi kan på vores webshop, såvel som i vores fysiske butik, præsentere dig for et stort udvalg inden for boligtekstiler og boligindretning, med noget for enhver stil, og formål. Vi forhandler blandt andet populære mærker som Kähler og Södahl, men også mere unikke ting, som de spændende varer fra Muubs – Kort sagt, vi har noget til enhver smag!

Bolig Trend Hobro