Mors dag i Hobro

Hobro

Søndag d. 12. maj 2024

Information

VIND flotte præmier fra byens medlemsbutikker af Hobro Handel på MORS DAG
Udfyld formularen og indstil  BYENS BEDSTE MOR
Skriv gerne en beskrivelse hvorfor netop din mor skal vinde.
 

Det er et livstidsarbejde at være mor, og i nogle tilfælde er det også et fuldtidsarbejde. Så når det hvert år i maj er mors dag, er det på sin plads at fejre moren i dit liv – om det er din egen, din kæreste, veninde eller hvilken anden mor, du synes, så har du nu muligheden for at indstille den mor du synes som fortjener lidt ekstra forkælelse. 

 

VIND PRÆMIER FRA:

🌸 Butik Gitte

🌸 Imerco

🌸 Dressed

🌸 SHE fashion

🌸 Fleur

🌸 Helsam

🌸 Skoringen

🌸 Expert

🌸 Hobro Apotek

🌸 Punkt 1

🌸 By flou

🌸 Torben E. Møller

🌸 Frisør Jacobsen

🌸 Normal

Én heldig mor overraskes med gaver på dagen – personlig leveret af Hobro Handel. De andre heldige mødre kontaktes søndag d. 12. maj og kan afhente deres gave i Imerco fra mandag d. 13. maj 

Bolig Trend

Adelgade 26

Åbningstider

Man - Torsdag Kl. 10:00 - 17:30
Fredag Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag Kl. 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Om os

Er du på udkig efter fede ting til indretningen af din bolig, lækre boligtekstiler, eller måske gardiner og markiser? – Så er du kommet til det helt rigtige sted.
Livsstil, kvalitet og design, det er hjertet i Bolig Trend. Vi kan på vores webshop, såvel som i vores fysiske butik, præsentere dig for et stort udvalg inden for boligtekstiler og boligindretning, med noget for enhver stil, og formål. Vi forhandler blandt andet populære mærker som Kähler og Södahl, men også mere unikke ting, som de spændende varer fra Muubs – Kort sagt, vi har noget til enhver smag!

Bolig Trend Hobro