Open by Night

Hobro

Torsdag d. 4. maj

Åben fra kl. 10-22

Information

Hobro Handel & Mariagerfjord korskole inviterer til et brag af en koncert på Store Torv i Hobro fra kl.17:30-19:30

Skal du have varme hveder til dit kaffebord?
– kom og hør Mariagerfjords fantastiske kor

Hobro Handel deler GRATIS HVEDER ud og fejre den sidste Bededags-helligdag.

Når koncerten er færdig kl. ca. 19:30 – kan du hente
1 gratis hvede pr. person, udenfor enten Føtex eller Super Brugsen

Traditionen med varme

Skikken har været kendt siden midten af 1800-tallet. Den kan godt være ældre. Store Bededag var en dag, hvor man ikke måtte arbejde før gudstjenesterne var overstået. Det gjaldt også for bageren, der ikke kunne bage i de tidlige morgentimer. Derfor blev der bagt hvedeknopper aftenen før.

Kom og vær med til et brag af en koncert torsdag d.4.maj til Open by Night på Store Torv i Hobro kl.17:30-19:30 med kor fra Mariagerfjord Korskole. Korskolen er en del af Mariagerfjord Kulturskole og er kendt for deres fantastiske Pigekor. Til Open by Night kan du opleve de dygtige børn fra korskolens Spirekor og Minispirekor, de seje ungdomskor Juniorkor og Drengekor og sidst på aften det dygtige voksenkor Stay on the Beat. Alle kor synger rytmisk musik på højt niveau. Tag dine venner og familie med og nyd en aften med korsang og fællesskab.

OM korskolen Sang på hjertet
Mariagerfjord Korskole er Danmarks første rytmiske Korskole og også landets første rytmiske sangkraftcenter. Korskolen består af 6 elitekor, 6 skolekor, 2 lungekor og 1 rytmisk voksenkor. Mariagerfjord Korskole er en del af Mariagerfjord Kulturskole og er hjemmet til deres international anerkendte elitekor “Mariagerfjord Pigekor”.

I Mariagerfjord Korskole fremmer vi rytmisk korsang inden for både elite og bredde. Vi inspirerer, underviser, udvikler, udbreder og vidensdeler og er et kommunalt flagskib inden for det kunstneriske elitære, såvel som på det sundhedsfremmende felt. Vi arbejder for, at alle borgere i Mariagerfjord Kommune har adgang til korsang – både børn, unge og ældre – og vores mål er at gøre en mærkbar forskel i samfundet. Vi vækker lysten til at bruge sangstemmen.

I Korskolen lægger vi stor vægt på udvikling af de sociale kompetencer og ansvarsbevidsthed gennem et unikt og nytænkende pædagogisk arbejde på tværs af alder og klassetrin. Vi prioriterer fællesskab, respekterer diversiteten og skaber trygge rammer, hvor der er plads til fordybelse og dygtiggørelse. Vi er nyskabende og går forrest såvel kunstnerisk som pædagogisk for at skabe et motiverende og kreativt læringsmiljø, hvor eleverne er i konstant udvikling.

Mariagerfjord Korskole forankrer rytmiske korprojekter og efteruddannelsesforløb samt understøtter nationale og internationale korsamarbejder, vidensdeling, breddekorsang og elitekorsang.