Nordisk Skudetræf

Hals, Hadsund & Hobro

28. Juni -2 Juli

Information

Hobro Værft er medarrangør og initiativtager til at få Nordisk Skudetræf til Mariager Fjord. Tidligere hed træffet Nordisk Sejlads og gæstede kommunen i 2016. I 2017 var der er også et træskibstræf – Træskibssammenslutningens pinsetræf. Begge arrangementer blev dengang positivt evalueret af alle parter og var med til at få liv og aktiviteter på havneområdet i Hobro og på fjorden.

Nordisk Skudetræf foregår i dagene 28. juni – 2. juli 2023 med ankomst i Hals 28. juni 2023.

1. etape af sejladsen er 29. juni 2023 og er fra Hals til Mariager Fjord. Skibene lægger til i Hadsund og Mariager. Dagen efter foregår 2. etape og efter endt etape sejler alle skibene ind til Hobro.

I løbet af lørdagen 1. juli 2023 skal der være forskellige aktiviteter på havnen i Hobro; stabelafløbning af Toldkrydsjagt VII og fællesspisning, musik og dans i det gule pakhus for besætningerne om aftenen.

Bolig Trend

Adelgade 26

Åbningstider

Man - Torsdag Kl. 10:00 - 17:30
Fredag Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag Kl. 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Om os

Er du på udkig efter fede ting til indretningen af din bolig, lækre boligtekstiler, eller måske gardiner og markiser? – Så er du kommet til det helt rigtige sted.
Livsstil, kvalitet og design, det er hjertet i Bolig Trend. Vi kan på vores webshop, såvel som i vores fysiske butik, præsentere dig for et stort udvalg inden for boligtekstiler og boligindretning, med noget for enhver stil, og formål. Vi forhandler blandt andet populære mærker som Kähler og Södahl, men også mere unikke ting, som de spændende varer fra Muubs – Kort sagt, vi har noget til enhver smag!

Bolig Trend Hobro