Julemanden vækkes

Hobro

Lørdag d. 26. november – kl. 10:00

Information

(Nyhed opdateret d. 27 dec)
Julemanden kom til Hobro
Hobro Handels julemandsvækning blev igen i år velbesøgt. Julemanden kom som noget nyt op af skorstenen i juleskoven på Store Torv og delte slikposer ud til byens børn.
 
De mange mennesker blev underholdt af Hobro Garden, som spillede de kendte julenumre, så alle kom i den rette jule- stemning. De lokale unge musikere er i en rivende udvikling og de er glade for at komme ud og vise hvad de kan. Niveauet er højt i Hobro Garden. Men der er plads til alle børn og unge det gerne vil lære at spille musik.
 
Hobro Handel har igen i år sat juletræer op på torvet og rundt i byens gader for at skabe en flot ramme for julehandlen i Hobro. Byens butikker har alle de lækre julegaver og igen i år til rigtig skarpe priser.

Kom og vær med til at VÆKKE JULEMANDEN lørdag den 26.11.22 kl. 10:00 på Torvet i Hobro

Tag nissehuen på og mød andre børn på Torvet, så vi sammen kan vække julemanden. 

Julemanden og nissepigerne deler godteposer ud til den første 250 børn. 

Kl. 9:50 Hobro Garden starter festlighederne og spiller i gågaden 

Kl. 10:00 FDF-Spejderne deler Gløgg ud og sælger æbleskiver 

Kl. 10:15 Vi kalder på julemanden

Godtepose Sponsor : Føtex 

Bolig Trend

Adelgade 26

Åbningstider

Man - Torsdag Kl. 10:00 - 17:30
Fredag Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag Kl. 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Om os

Er du på udkig efter fede ting til indretningen af din bolig, lækre boligtekstiler, eller måske gardiner og markiser? – Så er du kommet til det helt rigtige sted.
Livsstil, kvalitet og design, det er hjertet i Bolig Trend. Vi kan på vores webshop, såvel som i vores fysiske butik, præsentere dig for et stort udvalg inden for boligtekstiler og boligindretning, med noget for enhver stil, og formål. Vi forhandler blandt andet populære mærker som Kähler og Södahl, men også mere unikke ting, som de spændende varer fra Muubs – Kort sagt, vi har noget til enhver smag!

Bolig Trend Hobro